Imingensträffen 2015

Stort tack till Wenche Porsanger,  Nina Kjeldsberg samt alla andra som var instruktörer och medverkande på Imingensträffen. Stor uppslutning från både Sverige och Norge. Ett fantastiskt välarrangerat evenemang! Här några bilder från träffen som varade i dagarna tre, inte så långt från Brekken.  Vi hann med att göra hundarna hjortrena, träna massor av lydnad, både med och utan fågel. På lördagkvällen avnjöts en mycket god middag på Vauldal Fjellhotell som var mycket välbesökt!

IMG_0586
Truls med Timmie, Stephanie med Virak, Wenche med Elle-Gant, Stene med Thora och Olav med Troy
IMG_0567
Nina visar fågel för Timmie
IMG_0565
Ewa och Thora
IMG_0569
Stephanie och Trygg-Virak
IMG_0572
Timmie och Troy
IMG_0573
Timmie och Troy är mycket fokuserade på uppgiften
IMG_0574
Troy
IMG_0570
Nina Kjeldsberg