Imingens EK Elle-Gant

Många mil söderut i Hemne förde Wenche Porsanger sin nyblivne Jaktchampion Imingens EK Elle-Gant till en 2 vk. Grattis till Wencheoch Nina. Vi konstaterade häromdagen att Gant blir far till valpkullen e Zelma.Vi såg en del presumtiva champions 😉 i hennes livmoder.

Gordonsettern har fått en ny jaktchampion i Imingens EK Elle-Gant. Han och Wenche Porsanger vann en ny vk/ck i helgen nu i Haltdalen. Stort grattis till Wenche och uppfödaren Nina Kjeldsberg!
Wenche och Gant
Elle-Gant har nu följande titlar: NJCH INT NORD UCH DKV-10 Gratulerar! Elle-Gant är dessutom premierad med 1 ak på alla dicipliner, fjäll, fält och skog! Gant är far till vår kull 2011 där alla valparna är premierade på jaktprov. Zelma är nyligen parad med Gant. Framtiden får utvisa om det blir några valpar.