Åshöjdens Arcus distriktsmästare NGK Asker

Arcus
Grattis till Lene Brentebråten och hennes gode apportör Åshöjdens Arcus som blev apportmästare vid NGK:s apportprov i Asker, Bärum och Buskerud. Arcus har under åren gjort det mycket bra vid flertalet apportprov. Roligt att många av våra uppfödningar är så goda apportörer. Men så har de också duktiga förare.  Arcus är e Åens Outlaw och Åshöjdens Camaron.

Valpar!

Kull Thora-Xantos
Vi har fått valpar den 10 juni e Thora och Åshöjdens Xantos. Allt har gått jättefint, på prick 3 timmar så såg 8 valpar dagens ljus. 4 + 4. Alla valpar är tingade.

Åshöjdens Camaron

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tyvärr så har Carro gått ur tiden, hon blev 12 år. Det är så tråkigt att ta adjö av en familjemedlem. Hon var en mycket duktig jakthund som har givit oss många finna minnen som vi har på näthinnan. Hon har lämnat många duktiga hundar efter sig. Mer finns att läsa på hennes sida. Det som känns positivt att vi nu har Nikki, hennes barnbarn att glädja oss åt.

Ny hund i kenneln Tågåtunets Nikki

Nikki
Vi har varit till Wenche Porsanger, Kennel Tågåtunet och köpt en valp från vår uppfödning NOSEUCH Åshöjdens Win Sir. Lilla Nikki är otroligt söt, det ska bli spännande att se henne växa upp tillsammans med våra hundar i Backen. Hon är e Gambler De La Champange Gravee, en fransk hund hemmahörande i Schweiz.