Åshöjdens Ask 1 VK

Ask 2014

Stort grattis till Hege Leigland Nybakk och hennes Åshöjdens Ask som vann VK på Trysils Fellesförening i Bittermarka och därmed säkrade biljetten till NM Fjäll 2014. Ask är efter Åens Outlaw och Åshöjdens Camaron.

Imingens EK Elle-Gant 1 VK NM final

Wenche och Gant
Grattis till Wenche Porsanger och uppfödaren Nina Kjelsberg! Det har varit ett stort år för Wenche och Gant som i våras blev NO JCH och nu, norsk mästare på skog. Inte dålig. Vi bugar och lyfter på hatten för detta duktiga ekipage. Vi känner oss hedrade att få ha använt denna duktiga hund till våra tikar. Tack Wenche och Nina!

Åshöjdens Sara 1 VK

Sara (2)

Stort grattis till Åshöjdens Sara och ägarna Britt Einarsen och Dag Roger Berg till första premien i Norge på första försöket 1 vk NM Skog kval i Ljördalen.  Sara är e Imingens EK Elle-Gant och Åshöjdens Camaron.

Valpträff i Järbo med H-Kullen

 

IMG_0185

Vi har haft valpträff i Järbo hos Ove och Eva Johansson. De har köpt 3 st hundar av oss genom åren. Två av dessa är Åshöjdens Rikitikitavi och Åshöjdens Sigge, båda blev segrarklasshundar. I fjol köpte Ove Åshöjdens Harri. H-kullen bestod av 4 hanhundar. 3 av dem kom på träffen. Kullen är e. Endalshöjdens Bono och Yaffa. På bilden från vänster, Anna och Hjalte, Anders och Hubertus, Ove och Harri, Sten och Thora samt Zelma. Vi hade bra träning och trevlig samvaro med mycket hundsnack på kvällarna.  Ove är utbildad instruktör och är mycket duktig på hund! Kan rekommenderas.

Valparna är levererade

Nu har vi levererat valparna i kullen efter Imingens EK Elle-Gant och Zelma.  2 av valparna blev kvar i Sverige, de andra bor i Norge.  Det ska bli mycket intressant att följa dessa framöver. På bilden nedan, Åshöjdens Thora som blir kvar hos oss.

Thora 13 v