Åshöjdens Grand Lady

Nya meriter för Åshöjdens Grand Lady och Endre Nilsen, denna gång från Alta och en ny 2 ak, hon fick ej visa resning. På söndagen gick hon också glimrande, men hon kom tyvärr inte i fågel. Lady har nu på 6 starter i ak 4 premier. Hon låg innan starterna i Alta på en tredjeplats i NGKS:s AK-cup. Misstänker att hon har en ännu bättre placering nu! Endre är så glad och nöjd över Lady, att både jag och hanhundägaren Brit Einarsen har fått ett tackbrev.

Lady och Endre

Stort grattis till Endre Nilsen från Tromsö som i helgen förde Åshöjdens Grand Lady till en 2 ak och på söndagen en 1 ak! Jaktprovet ägade rum i Altevatn i Norge. Lady är e
NO UCH Storsteinens Galante Gant och Åshöjdens Camaron.

Imingens EK Elle-Gant

Många mil söderut i Hemne förde Wenche Porsanger sin nyblivne Jaktchampion Imingens EK Elle-Gant till en 2 vk. Grattis till Wencheoch Nina. Vi konstaterade häromdagen att Gant blir far till valpkullen e Zelma.Vi såg en del presumtiva champions 😉 i hennes livmoder.

Gordonsettern har fått en ny jaktchampion i Imingens EK Elle-Gant. Han och Wenche Porsanger vann en ny vk/ck i helgen nu i Haltdalen. Stort grattis till Wenche och uppfödaren Nina Kjeldsberg!
Wenche och Gant
Elle-Gant har nu följande titlar: NJCH INT NORD UCH DKV-10 Gratulerar! Elle-Gant är dessutom premierad med 1 ak på alla dicipliner, fjäll, fält och skog! Gant är far till vår kull 2011 där alla valparna är premierade på jaktprov. Zelma är nyligen parad med Gant. Framtiden får utvisa om det blir några valpar.